VELJAČA U HOTELU ART: Karneval na Vidikovcu i Valentinovo uz romantični wellness

VELJAČA U HOTELU ART: Karneval na Vidikovcu i Valentinovo uz romantični wellness

Brodski hotel Art, koji se može pohvaliti s najvećim brojem ostvarenih noćenja u 2015. godini u Slavonskom Brodu, (više od 5 tisuća) i dalje svojim bogatim i zanimljivim gastronomskim i zabavnim eventima privlači sve veći broj i Brođana ali i gostiju iz drugih hrvatskih gradova, čak i inozemstva. U veljači, mjesecu karnevala i ljubavi bit će osobito zanimljivo, stoga prenosimo poziv: dobrodošli u Hotel Art!

Već u petak, 5. veljače u hotelskom restoranu Vidikovac organizira se Pokladna zabava uz glazbu uživo i švedski stol uz neograničenu konzumaciju raznovrsnih delicija. Maskiranje nije obvezno, ali je poželjno, jer su predviđene i nagrade za najoriginalnije maske. U nedjelju, 7. veljače, i najmlađi će doći na svoje, jer se također na Vidikovcu, od 17 sati priređuje Nedjeljna slatkarija – dječja kreativna radionica izrade maski.

Valentinovo u hotelu Art počinje već u petak 12. veljače ponudom wellness paketa za zaljubljene i romantične večeri uz wellness tretmane s posebno prilagođenim cijenama koje će vrijediti za cijeli mjesec veljaču. Bio bi to idealan dar za Valentinovo jer su u paketima vrlo atraktivni tretmani energetskih masaža u wellness centru hotela Art.

„Počastite svoje tijelo, obnovite svoju energiju, obnovite svoje zavjete, proslavite Valentinovo u opuštajućoj, intimnoj atmosferi Artovog wellness centra , rezervirajte jedan od paketa za dvoje. Za one najromantičnije imamo i noćenje i svečanu romantičnu večeru za dvije osobe, posluženu u sobi ili još bolje : večeru u restoranu, noćenje i doručak u sobi + wellnes paket dva sata idućeg dana.“, poruka je iz hotela Art.

Večer uoči Valentinova, u subotu, 13. veljače na Vidikovcu ne propustite svečanu večeru uz veselu tamburašku zabavu, a cijena bogatog menija za jednu osobu je samo 90 kuna. Na samo Valentinovo, u nedjelju, 14. veljače na Vidikovcu će biti romantična večer uz glazba uživo i bogatu ponudu jela i pića. Rezervacije i informacije su na recepciji hotela Art – 035/638-950 ili na e mail: info@art-hotel.hr.

 

Ivica Vlašić