GEFCO otvara novo namjensko skladište za potrebe tržišta prirodnih znanosti i zdravstva

GEFCO otvara novo namjensko skladište za potrebe tržišta prirodnih znanosti i zdravstva

Grupa GEFCO, globalni igrač na području industrijske logistike i europski lider u logistici automobilske industrije, otvorila je svoje treće skladište kontrolirane temperature za potrebe tržišta prirodnih znanosti i zdravstva. Objekt se nalazi u neposrednoj blizini zračne luke London Heathrow. Ova lokacija kvalitetno nadopunjuje postojeća skladišta poduzeća GEFCO Forwarding u Frankfurtu i Amsterdamu.
Novo skladište s najvišim standardima za prijevoz farmaceutskog tereta Otvaranjem ovog novog objekta površine od oko 1 400 četvornih metara, GEFCO-ov poslovni segment otpremništva i teretnog prijevoza osnažuje i širi svoju ekspertizu u tržišnom sektoru prirodnih znanosti i zdravstva. Objekt je projektiran u skladu s najvišim standardima teretnog prijevoza farmaceutskih proizvoda i sadrži zone različitih temperatura: od sobne temperature (15 °C do 25 °C) i hlađenja (2 °C do 8 °C) do zamrzavanja (-15 °C do -25 °C).

„Naša se usluga izdvaja po tome što posjedujemo ovlaštenje za veleprodaju te na taj način pokazujemo svojim klijentima da poslujemo u skladu s istim usklađenim normama kao i oni“, izjavila je Josette Wells, direktorica za kvalitetu i usklađenost za GEFCO Forwarding. Ovlaštenje za veleprodaju omogućava da se u okviru usluge logistike i prijevoza u objektu nudi i skladištenje humanih i veterinarskih lijekova kao i medicinskih uređaja. Objekt uz to pruža visoku razinu osiguranja koje uključuje rendgensku provjeru
zračnog tereta na licu mjesta i neprekidan 24-satni nadzor. Novi centar u skladu je s GDP-om (dobrom distribucijskom praksom – Good Distribution Practice) i posjeduje certifikat ISO 9001:2015.

Ostavi svoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

eight + two =