Gradonačelnik Slavonskog Broda na tradicionalnom godišnjem prijemu ugostio novinare

Gradonačelnik Slavonskog Broda na tradicionalnom godišnjem prijemu ugostio novinare

SLAVONSKI BROD – Novinari iz svih redakcija i predstavnici medija koji djeluju na području grada Slavonskog Broda jutros su bili na tradicionalnoj godišnjoj audijenciji kod gradonačelnika Mirka Duspare s kojim su u ugodnom razgovoru razmijenili iskustva suradnje tijekom 2016. godine i najljepše želje da se ista još bolje nastavi i u nadolazećoj 2017. godini. Gradonačelnik Duspara zahvalio je svim novinarima na objektivnom praćenju i korektnom izvještavanju o brojnim aktivnostima i događanjima koje je Grad u ovoj godini organizirao te tom prigodom podsjetio na niz gradskih projekata kojih je zaista bilo puno.

“Svima nam je u interesu da građani saznaju što se sve događa, da to bude objektivno i da budu informirani na koji način trošimo njihov novac. Bilo je dosta projekata, u jednom smo trenutku imali radove na 60 lokacija u gradu, ali morali smo iskoristiti sve ono što nam se nudilo od brojnih državnih fondova i tvrtki i nismo to mogli propustiti. To su uglavnom infrastrukturni projekti što podzemni što nadzemni, koji su znatno utjecali i na odvijanje prometa u gradu. Ali, sve smo to izdržali i sada imamo puno bolje i kvalitetnije usluge. Dobrih projekata bit će i u 2017. godine”, rekao je Duspara.

U ime svih novinara gradonačelniku, njegovim zamjenicima i najbližim suradnicima zaduženima za odnose s medijima i javnošću na odličnoj suradnji zahvalio je Ivica Galović, fotoreporter Večernjeg lista i predsjednik ogranka Hrvatskog novinarskog društva Brodsko posavske županije. Gradonačelnik je ovom prigodom podijelio darove svim novinarima, a posebno je darivao kolegicu Mariju Radošević, novinarku Glasa Slavonije koja s prvim danom nove godine odlazi u zasluženu mirovinu.

Ivica Vlašić

 

Ostavi svoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

7 + nine =