Novi programi obrazovanja odraslih i učenja stranih jezika u Pučkom otvorenom učilištu Libar

Novi programi obrazovanja odraslih i učenja stranih jezika u Pučkom otvorenom učilištu Libar

Pučko otvoreno učilište Libar Slavonski Brod u novoj školskoj godini nastavlja s programima učenja stranih jezika u obrazovanju odraslih i to za sve stupnjeve engleskog, njemačkog, francuskog i talijanskog jezika.

A1, A2, B2, C1 i C2 stupnjevi sastoje se od 2 modula po 70 sati, a B1 od 4 modula. Cijena modula je 2 tisuće i 500 kuna, a u cijenu su uračunati: udžbenik, radna bilježnica i CD, izlazak na komisijski ispit i uvjerenje nakon prvih 70 sati  te svjedodžba nakon završenog stupnja. Dakako, mogući su i popusti u plaćanju, 10 posto ako platite jednokratno, 5 posto ako platite na dvije rate, a možete platiti i na 3 rate, bez popusta.

Tečajevi u POU Libar su verificirani, što znači da se upisuju u e-radnu knjižicu, tj. po završetku stupnja dobijete svjedodžbu priznatu u zemljama EU. Predavači su profesori njemačkog i engleskog jezika koji su osim završenog studija boravili u inozemstvu i usavršili se za rad u manjim grupama kada se radi o poučavanju stranog jezika. Upisi u nove grupe traju do kraja rujna. Termini predavanja su u pravilu od 16 do 21 sati, dva puta ili tri tjedno po dva ili tri sata, a sve u dogovoru s polaznicima unutar određene grupe. Za engleski jezik upisuje se 100 polaznika, za njemački 150 polaznika, a za francuski  i talijanski po 20 polaznika.

Više detalja pročitajte ovdje.

Također, POU Libar upisuje i 50 polaznika za cjelogodišnji program osnovnog obrazovanja odraslih, kao i u programe za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije, niže stručne spreme, tze programe stručnog usavršavanja i stručnog osposobljavanja.

Detaljnije pročitajte u tekstu natječaja ovdje

Ostavi svoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

three − 1 =