Otvoren natječaj “Jačanje socijalnog dijaloga – faza II”

Otvoren natječaj “Jačanje socijalnog dijaloga – faza II”

Ministarstvo rada  i mirovinskog sustava raspisalo je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava Jačanje socijalnog dijaloga – faza II. Sredstva natječaja će biti osigurana iz Europskog socijalnog fonda preko operativnog programa “Razvoj ljudskih potencijala” 2007-2013.

Opći cilj ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga je: poboljšanje kvalitete socijalnog dijaloga u Hrvatskoj te razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta svih razina organizacija socijalnih partnera.
Specifični cilj ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga je povećati učinkovitost i održivost dijaloga između hrvatskih socijalnih partnera, kao i poboljšati organizacijske sposobnosti s naglaskom na pozitivan doprinos bipartitnim i tripartitnim procesima socijalnog dijaloga.
Za financiranje projekata u okviru ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga raspoloživ je iznos od 18.118.000,00 HRK. Najniži iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 400.000 HRK, a najveći 2.250.000,00 HRK.
Natječaj je otvoren od 12.12.2014. do 12.2.2015.
Prijavitelji su javna tijela (ministarstva i agencije), jedinice regionalne (područne) samouprave, lokalne/regionalne javne institucije, sindikati.
Detaljnije informacije provjerite OVDJE.

Ostavi svoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

twenty − eighteen =