Tisuću gostiju proslavilo Grgurevo s obitelji Pandžić i tvrtkom Alles

Tisuću gostiju proslavilo Grgurevo s obitelji Pandžić i tvrtkom Alles

Mjesto na kojem je i ove godine bilo najviše gostiju za požeško Grgurevo bio je vinograd Vlaste i Thomasa Pandžića.

Domaćini su i ove godine mislili na gotovo sve, počevši od čaša u koje se točilo vrhunsko vino požeškog kraja i požeških vinara, preko nezaobilaznih topova iz kojih se cijeli dan pucalo do izvrsne hrane koje je bilo u svim oblicima i formama te naravno u neograničenim količinama.  Tvrtka Alles i obitelj Pandžić ugostili su svoje poslovne partnere iz cijele Hrvatske, partnere iz nekoliko europski poznatih tvrtki, pa je priča o Grgurevu i istjerivanju Turaka već nadaleko poznata.

Naravno da su u vinogradu obitelji Pandžić Grgurevo došli proslaviti i gradonačelnik Vedran Neferović,  župan Požeško-slavonski Alojz Tomašević, saborski zastupnik Franjo Lucić i brojni drugi gosti iz javnog, gospodarskog, kulturnog i političkog života ne samo Požeško-slavonske županije nego i susjednih županija.

Pilo se naravno vino iz Allesovih vinograda, graševina s nekoliko lokacija, a Thomasovi prijatelji vinari kutjevačkog kraja poslali su po bačvu vina samo za ovu prigodu. Našlo se tu tako što bijelog, što crnog čak osam vrsta vina.Svi su uživali kako gosti tako i domaćini a odličnu atmosferu podizala su čak dva tamburaška sastava i “Slavonski DJ”

Darko Junačko

Ostavi svoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

four × three =