Recept po preporuci Tihomira Krijana, šefa kuhinje Hotela Art:
PUNJENI ODREZAK DIVLJE SVINJE NA SLAVONSKI, U LOVAČKOM UMAKU (za 4 osobe)
Sastojci:
600 g buta divlje svinje
100 g domaćeg slavonskog kulina
50 g domaće slavonske slanine
100 g svježih šampinjona
500 g luka svježeg crvenog kupusa
300 g krumpira
50 grama džema od brusnice
2 dl crnog vina
50 g senfa
Priprema:
Od buta divlje svinje narezati šnicle i tanko ih istući na tanko, potom na svaku položiti po šnitu kulina i šampinjona te sve zarolati i zamotati u alu foliju. Peći u pećnici 20 minuta. Na tavi pripremiti umak od slanine, šampinjona i crno vina i staviti da kuha dok se sastojci ne sjedine. Rolane šnicle izvaditi iz folije i staviti u umak da upije. Posbno izdinstati sitno rezani crveni kupus, te kad omekša začiniti po želji i dodati džem od brusnice. Ispeći krumpir te uz dekoraciju servirati po želji ili kao na fotografiji.