Kuća dida Tunje u Oprisavcima domaćin zimske fišijade
Fišijada u Oprisavcima, održana u Kući dida Tunje, kalendarski je prva u godini i jedna od rijetkih zimskih fišijada uopće na području Slavonije. Po odazivu natjecateljsk...
Read more
Riba i šunka za božićno – novogodišnje blagdane
RECEPT PO PREPORUCI TIHOMIRA KRIJANA, ŠEFA KUHINJE HOTELA ART: BLAGDANSKI SMUĐ U SLAVONSKOJ ŠUNKI (za 2 osobe) Sastojci: 400 g filea smuđa 100 g dimljene slavonske šunke...
Read more
Brodska ‘Kuća piva’ proslavila prvu godišnjicu poslovanja
Veselim i zabavnim programom brodska ‘Kuća piva’ proslavila je 12. prosinca prvu godišnjicu poslovanja. Točno u podne toga dana, baš kao i na dan otvorenja, za sve posjet...
Read more
HRVATSKI KUHARSKI KUP: Pobijedile mlade kuharice iz Srednje strukovne škole Vinkovci
SLAVONSKI BROD – Neodoljivo ukusna jela od mesa crne slavonske svinje, maštovite kreacije hladnih plata s delikatesama od svinjskoga buta, rolani svinjski lungići u...
Read more
Kuharski dvoboji u Slavonskom Brodu
Šef kuhinje Hotela Art, predsjednik Udruge kuhara Brodsko posavske županije Tihomir Krijan i gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara pobjednici su kuharskih dvoboja...
Read more
Neodoljivi okusi divljači za jesenski ručak
Recept po preporuci Tihomira Krijana, šefa kuhinje Hotela Art: PUNJENI ODREZAK DIVLJE SVINJE NA SLAVONSKI, U LOVAČKOM UMAKU (za 4 osobe) Sastojci: 600 g buta divlje svinj...
Read more